Palete

Palete predstavljaju najčešće korišćenu transportnu ambalažu na svetu. Od trenutka pojave paleta do danas nailazimo na razne vrste paleta. Razlike se mogu posmatrati na osnovu: oblika palete, dimenzije, namene, vrste materijala od kojeg su napravljene, konstrukcijskih osobina i dr.

Naš tim svojim znanjem i iskustvom u mogućnosti je odgovoriti na sve Vaše potrebe za različitim tipovima standardnih i nestandardnih paleta, namenjenim za najrazličitije potrebe pakovanja i transporta robe.

U našoj ponudi možete naći palete standardnih dimenzija:

1200×800
1200×1000
1200×1200
800×600.

Takođe Vam možemo ponuditi palete po uzorku, posebnom zahtevu ili kroz razgovor doći do najboljeg rešenja za Vas, kako kvalitativno i dimenziono, tako i cenovno.

Naša tehnička opremljenost nam dozvoljava da Vam ponudimo palete nosivosti od 300 kg do 1500 kg, a u slučaju potreba za specijalnim transportom većih težina možemo za Vas konstruisati odgovarajuću paletu i u sertifikacionim kućama obezbediti atest o dinamičkoj i statičkoj nosivosti palete.

Pored moderne linije za preradu drveta opremljeni smo i komorom za termičko tretiranje po ISPM 15 standardu koji Vam omogućava nesmetan izvoz robe u Rusiju, zemlje Evropske Unije kao i za mnoga druga tržišta. Na sve veću potrebu tržišta za suvim paletama u kojima  je procenat vlage ispod 22% u ponudu smo uvrstili i sušene palete na zahtev kupca.

Naš kapacitet proizvodnje paleta nam sa sigurnošću dozvoljava da Vas pratimo u količinama i kvalitetu koji Vam je potreban. Palete koje mi proizvodimo trenutno se prodaju na tržištima Srbije, Mađarske, Nemačke i Austrije, dok se roba na njima kreće po celom svetu.