Maloprodaja

VISA-PROM nije samo farbara. Da li uređujete jednu sobu ili celu kuću, da li je budžet mali ili veliki, mi imamo proizvode i ljude koji Vam trebaju! Visa-prom je mesto na kojem možete naći šta god da Vam treba za ulepšavanje Vašeg prostora ili automobila. Imamo četke, valjke, kofe, zaštitna odela, pištolje za duvanje boja, špahle, šmirgle, skalpele, strugače boje, samolepljive papirne trake, šablone za krečenje, zaštitne folije za nameštja, merdevine i još puno toga. Maloprodaja se deli na:

Boje i lakovi

Ukoliko su Vam potrebne kvalitetne boje i lakovi za uređenje Vašeg doma ili poslovnog prostora, postetite nas. Stručno osoblje farbare pomoći će Vam u odabiru potrebnog materijala.

Detaljnije

Šrafovska roba

Kada je u pitanju šrafovska roba, u ponudi postoji kompletan asortiman robe koja je izrađena od čelika, prohroma, kao i mesinga. Oni se izrađuju po posebno određenim standardima.

Detaljnije

Veleprodaja

U nastojanju da našim kupcima drvene ambalaže omogućimo i kvalitetno snabdevanje kartonskom ambalažom, u saradnji sa proizvođačima, u mogućnosti smo da kroz našu veleprodaju ponudimo širok spektar višeslojne kartonske ambalaže. Imajući u vidu da je kartonska ambalaža više od samog pakovanja proizvoda i da predstavlja komunikaciju proizvoda i potrošača, težimo da zadovoljimo sve zahteve naših kupaca u pogledu kvaliteta, dizajna i rokova isporuke.

Kao logičan nastavak naše veleprodajne ponude su streč folije i termo-skupljajuće folije. Streč folije su u standardnim dimenzijama za mašinsko i ručno pakovanje, u debljini od 17 do 23 mikrona. Termo-skupljajuće folije isporučujemo po specifikaciji kupca.

Iz ostalog dela naše veleprodajne ponude, izdvajamo keramičke pločice iz proizvodnog asortimana proizvođača „Keramika Kanjiža“.

Maloprodajni objekti

Dizajn: SmartAgency

e-mail: smart@smartagency.rs

381 (24) 552 292

Copyright © Visa-prom Kanjiža 2016.